Välja rätt bank

bostadsrättJag är på G att köpa en egen lägenhet och måste ta ett lån. Det kan tyckas enkelt att gå till banken och ansöka om ett lån, men jag har svårt att hitta rätt bank helt enkelt. Jag är kund hos Nordea i dagsläget men har bara ett betalkort och lönekonto där. Jag vill hitta den banken med bäst ränta och service när det kommer till bolån. Eftersom jag inte är så bunden till min nuvarande bank är det ingen stor grej att bli kund hos en annan bank, men frågan är vilken. Jag har kollat runt en hel del på nätet men blir bara mer vilsen av alla alternativ. I slutändan kanse det inte behöver bli den banken med absolut bästa villkor, jag kanske får nöja mig med bra villkor som inte är de allra bästa. Jag kommer behöva låna i runda slängar 600 000 kr och då känns det som att det är värt att ha koll på räntan som banken tar ut. Om jag väljer att bli ny kund hos en bank så kanske jag har lite överläge och kan förhandla till mig en lite bättre ränta. Förhoppningsvis vill de inte gå miste om en framtida kund 🙂

Vi får se hur det löser sig. Det är ingen katastrof om det blir det näst bästa alternativet, så länge det inte blir det sämsta är jag ganska nöjd ändå.