Trender och shopping

Ett av mina absolut största intressen här i livet är shopping. Jag ingår verkligen som ett stadigt hjul i konsumtionssamhället och bidrar till att kapitalismen frodas. Det är med en skämtsam ton jag påpekar det även om det ligger ett uns av allvar i det hela. Hur som helst, jag tjänar ganska bra på mitt arbete och har gott om pengar över varje månad när jag har betalat mina räkningar. Varje månad sparar jag dessutom 4000 kr. Ändå blir det några tusenlappar över när all mat är inhandlad. Somliga spenderar pengar på diverse nöjen så som utekvällar, bio eller andra typer av aktiviteter. Själv föredrar jag att spendera mina pengar på sådant som har med hemmet att göra. Jag har nästan blivit besatt av att hålla mig uppdaterad med senaste trenderna. Det blir att jag shoppar mycket inredningssaker men det blir också en del hemelektronik. En snygg och funktionsduglig är exempelvis ingen dum pryl. Förra veckan köpte jag faktiskt en ny 56 tums platt-TV, och jag kan meddela att den gör sig mäktig på väggen. Jag går nu i planerna på att köpa en TV-spelkonsol av något slag och börja spela. Det hände att jag gjorde det förr, men nu vill jag gärna dra igång igen tack vare min nya TV. Jag som har så stor erfarenhet av shopping borde kanske starta en helt egen webbutik.