Personalskåp skapar trygghet för era anställda

Oavsett vilken verksamhet det handlar om och vilka arbetsuppgifter de anställda har är det viktigt att kunna erbjuda förvaringsmöjligheter åt sin personal. Personalskåp ger din personal en möjlighet att säkert förvara sina personliga saker. Skåpen finns i olika storlekar beroende på era behov och det finns även skåp som har postfack för att ni enkelt ska kunna lämna viktiga dokument till varandra. De finns i ett flertal färger att välja bland.

personalskåp

Olika låsalternativ

Personalskåp kan fås med olika sorters lås beroende på vad ni föredrar. Välj mellan nyckellås, hänglås eller kodlås. Med hänglås och nyckellås ger ni nyckeln till era anställda som de sedan får ansvar för, med kodlås kan de få tillgång till sitt personalskåp även om de skulle råka glömma sina nycklar hemma. Det senare alternativet är något dyrare, men det kan vara värt det eftersom inga nycklar kan tappas bort.

Färdigmonterade personalskåp

Med färdigmonterade personalskåp får ni smidig förvaring. Det är bra att erbjuda låsbara skåp till all personal där de kan förvara sina värdesaker under arbetsdagen. Det passar i allt från industrier och kontor till personalrum i skolor. Välj mellan fyra, sex eller nio fack beroende på hur många skåp ni har behov av samt hur stora de måste vara. Våra skåp är både snygga och moderna i sin design.